Sedan januari 2018 finns Ljung Kök & Interiör på plats i helt nya och fräscha lokaler på Göteborgsvägen 3 i Lerum.

DETALJER GÖR SKILLNADEN

Ljung Kök & Interiör startades 2008 av mig, Katarina Ljung. Min erfarenhet av kök är däremot betydligt längre. Sedan 20 år har jag fått förtroendet att rita och leverera olika köksmiljöer till mängder av nöjda och glada kunder. Mitt stora intresse för detaljer, smarta tekniska lösningar och materialval gör att jag enkelt och tryggt kan vägleda dig genom hela processen så att du undviker onödiga missar i ditt kommande inredningsprojekt. Som designer ser jag det som min främsta uppgift att skapa lösningar som kombinerar just god design med modern teknik och praktiska funktioner – allt utifrån varje enskild kunds behov och önskemål.

Hos mig hittar du inga färdiga kataloglösningar. Istället finns jag till förfogande för hembesök, rådgivande diskussioner och konkreta skissförslag.

Du behöver heller inte tänka på modulstorlekar eller udda väggvinklar. Hos mig är specialtillverkat standard helt enkelt, och egentligen är det endast fantasin som sätter gränser. Till min hjälp har jag ett antal kvalitetsmedvetna handplockade samarbetspartners, i främsta rummet givetvis mina yrkesstolta, flexibla och leveranssäkra köksleverantörer – Haglunds Snickeri och Strömsdals Kök. 

Så ditt nya kök kommer med största sannolikhet bara att finnas hos dig. Och förutom det faktum att du kan njuta av ett nytt kök – kan du också se det som en långsiktig investering med stor betydelse för din bostads framtida värde.

Vår fräscha och uppdaterade utställning finns i centrala Lerum. Här finner du ett antal köksmiljöer med helt olika stil och karaktär. Min förhoppning är att du som kund här ska hitta inspiration och idéer till ditt nya kök.

Vi kan även erbjuda en rad starka varumärken när det gäller köksutrustning, såsom Neff, Fjäråskupan, Ilve och Kitchenline.

Varmt välkomna!

Image Image